Merchandise

Laverna is niet alleen een studievereniging, maar inmiddels ook een merk. Truien, vesten, tassen, mutsjes: bijna alle laverniones hebben wel een item in de kast liggen met een Laverna-logo erop.

In het begin werd de merchandise geregeld door het bestuur. Zij begonnen met het verkopen van Laverna-truien en het jaar erna Laverna-vesten. Dit bleek zo’n groot succes dat besloten werd de collectie uit te breiden: de Laverna-tassen werden in het leven geroepen. Zeer veel Laverniones hebben inmiddels meerdere van deze tasjes in huis.

Vanwege de grote populariteit van de merchandise, is inmiddels de FanCie opgericht om de taak van het regelen van merchandise op zich te nemen. Deze commissie heeft Laverna al voorzien van hippe mutsen en is druk bezig met meer stijlvolle plannen voor de toekomst. Onze prachtige merchandise is bovendien niet alleen een genot voor alle Laverniones, maar levert ook een heleboel reclame op. Zo is Laverna al gezien in Lissabon, Madrid, Bordeaux en vele andere buitenlandse oorden.

 

Tot nu toe zijn er de volgende prachtige items geproduceerd:

- Laverna-truien (donkerblauw);

- Laverna-vesten (bordeauxrood); - nog beschikbaar in de maten S, M en XL à 20 euro per stuk

- Laverna-tassen (crème); - verkrijgbaar voor 4 euro per stuk of 3 stuks voor 10 euro

- Laverna-mutsjes (licht- en donkergrijs)

- Laverna-sjaals (exclusief ontworpen voor het 5e lustrum).

 

Alle items kenmerken zich door het Laverna-logo:  
Het Laverna-tasje is nog verkrijgbaar via lavernahoog@gmail.com!