Lid worden van Laverna

Ben je (aankomend) student GLTC aan de UvA/VU? Lid worden van Laverna biedt ontzettend veel voordelen en het is dan ook te zien dat eigenlijk alle studenten klassieke talen gedurende hun hele studietijd lid zijn van Laverna en een heel aantal tot nog vele jaren daarna. Eerstejaarsstudenten GLTC kunnen op een vast moment tijdens de introductieperiode snel en gemakkelijk lid worden van Laverna, verder kun je ook altijd een lidmaatschap aanvragen door een mailtje te sturen naar lavernahoog@gmail.com.

 

 

Wat staat daar tegenover?
Laverna organiseert ontzettend veel activiteiten. Denk daarbij aan toneel- en filmbezoek, borrels, filmavonden en lezingen. Deze (vaak studiegerelateerde) activiteiten dienen niet alleen tot verbreding van kennis en interesse, maar bevorderen ook het contact tussen studenten. Laverna biedt deze activiteiten bovendien aan voor een mooi studentenprijsje na aftrek van speciale ledenkorting.
Daarnaast wordt een actieve deelname van leden enorm gestimuleerd, bijvoorbeeld door de oprichting van diverse commissies. Al deze waardevolle ervaringen plus de daarmee samenkomende nieuwe vriendengroep komen samen in het lidmaatschap van Laverna.
Niet onbelangrijk is verder dat Laverna de distributie van studieboeken regelt en leden een forse korting biedt. Zo heb je het geld van de contributie in een mum van tijd terugverdiend!

 

 

Kosten
Een lidmaatschap bij Laverna kost 20 euro per jaar en dit geld wordt afgeschreven via automatische incasso. Het is daarom belangrijk om Laverna te machtigen om de contributie eenmaal per jaar af te schrijven; voor eerstejaars kan dit in de introductieperiode, op andere momenten kan er natuurlijk ook altijd iets geregeld worden met het bestuur.