Introductieactiviteiten:

 

Matching

Ieder jaar verschijnt er een nieuwe groep aanstaande studenten op de matching van GLTC aan de UvA en VU. Om deze aankomende studenten vanaf het begin hartelijk welkom te heten helpt Laverna graag een handje mee bij de organisatie van de matching. Zo zijn we vaak aanwezig bij de lunch die de UvA organiseert voor de matchers en komt een groot schare Laverniones bijeen op de matchingsborrel om de nieuwe studenten te verwelkomen bij hun nieuwe studie(vereniging).

 

Intreeweek

Ieder jaar organiseert de UvA voor alle nieuwe studenten de Intreeweek, waarin je als aanstaande eerstejaars alle hoeken en gaten van Amsterdam te zien krijgt, de verschillende verenigingen van het studentenleven ontdekt en natuurlijk je studiegenoten leert kennen. Eén dag in de week is volledig ingericht op de kennismaking met de docenten, het studieprogramma en de studenten uit de andere jaarlagen. Met die Laverniones ga je uit eten en duik je vervolgens tot diep in de nacht in de favoriete kroegen van de classici. Een mooier begin van het jaar kan je je niet wensen.

 

Introductiedag(en)

Vlak voorafgaand of aan het begin van een nieuw collegejaar worden voor de nieuwe studenten een of meer introductiedagen georganiseerd. Hier leer je intensief je nieuwe studie en studiegenoten en docenten kennen. Gelukkig helpt ook Laverna hier een handje mee om af en toe te zorgen voor wat ontspanning. Hierbij kun je optrekken met de andere Laverniones die de komende jaren je studiegenoten zullen zijn.
Tijdens de introductiedagen kunnen alle eerstejaars ook meteen lid worden van Laverna, zodat alles geregeld is voordat je je studieboeken (als Lavernalid met korting) moet aanschaffen.