Contact
C.C.A.c.N.P. Laverna
BG1, Kamer 0.10
Turfdraagsterpad 9
1012 XT Amsterdam
lavernahoog@gmail.com

KvK: 34327312
Rekeningnummer: NL77 INGB 0004 8676 46, t.n.v. C.C.A.c.N.P. Laverna
Lustrum-rekeningnummer: NL97 INGB 0007 8779 72, t.n.v. C.C.A.c.N.P. Laverna

Vertrouwenspersonen
vplaverna@gmail.com

Per het Huishoudelijk Reglement (in te zien onder het kopje Laverna>Statuten) zijn er binnen Laverna drie vertrouwenspersonen, bestaande uit de leden van de Continuïteitscommissie, dat wil zeggen de drie meest recente voorzitters. Op het moment zijn dat Renske, Laura en Guusje. Ze zijn te bereiken via bovenstaand mailadres.

Wil je het met iemand hebben over bijvoorbeeld ongewenst gedrag van een van de (bestuurs)leden, aarzel dan niet om contact op te nemen, dat kan natuurlijk anoniem. Je kunt ze ook privé benaderen via Whatsapp: de vertrouwenspersonen zitten in de Laverna-whatsappgroep. Hun telefoonnummers staan vanwege privacyredenen niet op de website, maar wel vermeld in de groepsomschrijving van de algemene en nieuwsbrief-whatsappgroepen.

Borrel:
Iedere donderdag, vanaf 17:00 uur
De Brabantse Aap
Spui 30


Op bovenstaand kaartje zie je enkele locaties - aangegeven met ster - die van belang zijn voor Laverna en haar leden. Het kantoor van Laverna bevindt zich in Binnengasthuis 1 (BG1, Turfdraagsterpad 9), midden op het kaartje bij de rode ballon. De UvA-locatie ‘Oudemanhuispoort’ is de plek waar de meeste colleges voor studenten GLTC gegeven worden. Ten slotte ligt linksonder op het kaartje de Universiteitsbibliotheek van de UvA, waarbinnen zich ook de bronnenkamer, de studieruimte voor klassieke talen en archeologie, bevindt. Daar vlakbij bevindt zich De Brabantse Aap, ons vaste borrelcafé.