Aanmeldformulier Lustrum 2018

 

Hier kun je je aanmelden voor het Lavernalustrum op vrijdag 19 januari 2018! Meer informatie over het programma van het lustrum kun je vinden onder 'Lustrumdag 19-01-2018'.

Let er bij je aanmelding op dat de lustrumdag inclusief koffie/thee, lunch en borrel achteraf is. Het diner bestaat uit een buffet inclusief twee drankjes per persoon.
Voor donateurs gelden afwijkende prijzen, indien je je aanmeldt als donateur, word je hier apart over gemaild. Donateurs die 50 euro of meer doneren mogen zonder betaling naar de lezingendag komen en donateurs die 100 euro of meer doneren mogen zonder betaling de hele lustrumdag bijwonen.
Wil je de lezingendag als nascholing opvoeren? Neem dan na je aanmelding contact op met de lustrumcommissie.

 

Aanmeldformulier

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Email
Relatie tot Laverna

Studeer je nog?
Waar wil je je voor aanmelden?
Ben je vegetariër?
Opmerking (bijvoorbeeld andere dieetwensen)
Samenwerking NKV

Niet alleen Laverna, maar ook het Nederlands Klassiek Verbond (NKV) viert in 2018 een lustrum. Op zaterdag 24 maart vindt het NKV lustrum plaats met als thema 'Rome en de Nederlanden'. Meer informatie over het NKV lustrum volgt nog.
Met je ticket voor de lustrumdag van Laverna krijg je een speciale Lavernakorting op het lustrum van het NKV, dus extra veel plezier voor een extra goede deal!